ЧЕРГОВИЙ ТИТУЛ СТРИЙСЬКИХ ВОЛЕЙБОЛІСТІВ

Юнацька збірна з волейболу Стрийсь­кої ДЮСШ міськвно 2003 р. н. виборола титул цьогорічного чемпіона Львівщини, який нещодавно відбувся у спортзалі Червоноградської ДЮСШ.

У турнірі взяли участь шість кращих юнацьких команд Львівської області, які за жеребом були розподілені на дві групи:

«А»: ДЮСШ «Автомобіліст» (Львів), ДЮСШ (Червоноград), ДЮСШ (Броди);

«Б»: ДЮСШ (Жидачів), ДЮСШ (Стрий, на фото), ДЮСШ (Сокаль).

Переможці груп визначали між собою чем­піона Львівщини, а команди, які у своїх групах по­сіли друге місце боролися за чільну трійку призерів.

Тренер з волейболу Стрийської ДЮСШ міськвно Микола Столярський відзначив, що не дивлячись на важку конкуренцію з боку команд-суперників його підопічні показали високий рівень підготовки та жагу до перемоги. У своїй групі юні стрийські волейболісти по черзі перемогли своїх опонентів із Жидачева (3:0) та Сокаля (3:0).

В іншій підгрупі юнаки львівського «Автомобіліста» здолали двох своїх суперників та вийшли у фінал. Отож, як і очікувалося у фіналі зійшлися фаворити змагань – збірні ДЮСШ (Стрий) та ДЮСШ «Авто­мо­біліст» (Львів). У фінальному матчі підо­пічні Миколи Столярського показали усю свою міць та виважену, комбі­наційну гру і цілком закономірно з сухим рахунком – 3:0 посіли перше місце та завоювали титул чемпіона Львівської області 2018 року.

Вітаємо тренера Миколу Столярського та його вихованців з черговим титулом та бажаю подальших переможних спортивних вершин. У складі збірної ДЮСШ (Стрий) «кували» перемогу: Ростислав Кошіль (к), Дмитро Ващекін, Володимир Столярський, Назар Горбатий, Вадим Петрович, Семен Войнець, Владислав Соколов, Віктор Лапін, Максим Кафльовський. Друге місце посіла збірна ДЮСШ «Автомобіліст» (Львів), третє – збірна ДЮСШ (Червоноград).

Тепер на підопічних Миколи Столярського очікує фінальний етап чемпіонату України серед юнаків 2003 р.н., який незабаром відбудеться у Запоріжжі.

Кiлькiсть переглядiв: 268