Fit in Deutsch у Стрию!

24 квітня 2018 року в ССШ І-ІІІ ст № 4 відбувся іспит з німецької мови для підлітків віком від 12 до 16 років Goethe-Zertifikat A2 та А1 "Fit in Deutsch". 30 школярів із СЗШ №2, ССШ №4 та СЗШ №5 мали змогу перевірити рівень володіння німецькою мовою, відчути атмосферу незалежного оцінювання Goethe-Institut Україна та уже з нетерпінням чекають на свої перші сертифікати.

Складаючи ці іспити, учні мали змогу довести, що порозумітися німецькою мовою для них нескладно, вони однаково добре можуть читати, писати, розмовляти та сприймати на слух літературну німецьку, а їхні знання відповідають першому рівню (A1) та другому рівню (A2) по шестирівневій шкалі Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти. Варто зауважити, що сертифікати Goethe-Institut мають високий рівень визнання по всьому світу.

Іспиту Fit in Deutsch передувала клопітка праця вчителів німецької мови, які готували дітей до незалежного сертифікування відповідно до Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти: Муль Марія Остапівна, Бабій Уляна Михайлівна, Калиниченко Леся Дмитрівна, Кишкевич Данута Миронівна.

Кiлькiсть переглядiв: 232