Рік німецької мови у Стрийській СШ №4

19 квітня 2018 року завершився Рік німецької мови у ССШ №4. Цікаве свято "Deutsch macht Spaß" (Німецька мова приносить задоволення) підготувала вчитель німецької мови, голова міського методичного об'єднання вчителів другої іноземної мови, Марія Остапівна Муль. У заході взяли участь учні 5А, 6А, 7А, 9А класів, які вивчають німецьку як другу іноземну. Діти показали не лише хороші знання іноземної мови, але й свої артистичні вміння, подивували глядачів яскравими костюмами. На німецьке свято завітали батьки, учні та вчителі школи.

Міністри закордонних справ Німеччини та України прийняли рішення про проведення у 2017-2018 рр. Українсько-німецького року мов під гаслом «Зроби наступний крок!» для зміцнення та розбудови взаєморозумінні та дружби, а також співпраці між двома країнами у культурно-освітній сфері.

Спільний Рік мов завершиться влітку 2018 р. Протягом всього року мова та література мали б стати платформами для передачі сучасної культури, освітніх стандартів та європейських цінностей.

Організаторами Українсько-німецького року мов 2017/2018 є Міністерство закордонних справ ФРН, Посольство Німеччини в Україні та Goethe-Institut в Україні за домовленістю з Міністерством освіти і науки та Міністерством закордонних справ України

Кiлькiсть переглядiв: 177