Підсумки міської виставки –конкурсу «Природа і фантазія»

Протягом березня на базі міської Стрийської СЮН проведено практичний етап міського конкурсу «Природа і фантазія» та виставку-конкурс «Зимуючі птахи». На виставку- конкурс «Зимуючі птахи» подано 53 роботи у номінаціях: кращий малюнок про зимуючих птахів, краща світлина годівнички, кращий вірш про зимуючих птахів та сценарій про зимуючих птахів із ЗЗСО №№1, 2,,4, 5,6,8,10, НВК «Школа І ст. - гімназії імені А. Шептицького» та СЮН. На обласний етап конкурсу відібрано 18 робіт конкурсантів.

Практичний етап міського конкурсу «Природа і фантазія» у номінації «Аранжування та флористика» серед учнів 6-7 класів пройшов 14 березня 2018 р. також на базі Станції юних натуралістів. Змагалися учасники із СЗШ № 1, 2, 5, 6, 7, 8, 10, НВК «Школа І ст. - гімназія імені митрополита А.Шептицького» та СЮН. Учні працювали над створенням композицій з природного і штучного матеріалів протягом години. Слід відзначити, що всі композиції вирізнялися оригінальністю , виконані з творчим підходом та з любов’ю до природи.

За результатами жеребкування учнів та голосування журі конкурсів переможцями конкурсу «Природа і фантазія» у номінації «Аранжування та флористика» визнано:

І місце – Солтис Ольгу, Павлюк Анастасію, СЗШ І- ІІІ ст.№ 1;
ІІ місце – Стеблик Вероніку, Мелен Маряну, СЗШ І- ІІІ ст.№ 2 та Кос Софію, Лишнянську Юліану, НВК«Школа І ст. - гімназія ім. митрополита А.Шептицького»;
ІІІ місце – Тимів Юлію, Якуніну Лілію, Галушко Вікторію, СЗШ І- ІІІ ст.№ 10 та Кузишин Юліану,Шевчук Юлію, СЗШ І- ІІІ ст № 7.

Було також відзначено роботу учнів СЗШ І-ІІІ ст. № 5 Гурінович Ларису,Дейнегу Марію, Ільків Ганну; СЗШ І-ІІІ ст. № 6 Терехову Олександру, Барінову Яну; СЗШ І-ІІІ ст. № 8 Іванцик Лілію, Принду Марту, Пукас Вікторію; гуртківців СЮН «Юні ботаніки» Гойдало Роксолана, Двулят Христи

Кiлькiсть переглядiв: 270