Дитячий шаховий турнір

У суботу, 10 березня у при­міщенні Стрийської за­гально­освітньої школи №6 від­бувся дитячий шаховий турнір серед початківців, присвячений світлій пам’яті Героїв Небесної Сотні, в якому взяли участь 40 юних учасників з середніх шкіл №№ 2, 3, 4, 6, 7, 10, гімназії ім. Митро­полита Андрея Шептицького та Завадівської ЗОШ. Організатор змагань – Стрийська шахово-шашкова федерація. Головний суддя – кандидат у майстри спор­ту України Олександр Соловйов. Судді турніру – Галина Бі­лець­ка та Володимир Капе­люшний.

У цьому турнірі, який проводився за програмою розвитку шахів у Львівській області змагалися юні шахісти, які не мають шахового розряду і займаються у секціях та гуртках з вересня місяця минулого року. У підсумковому результаті перемогу в загальному заліку виборов учень СЗШ №6 Дем’ян Савчин, який випередив учня Завадівської ЗОШ Дмитра Мель­ника.

Чільну трійку призерів замкнув учень Стрийської СЗШ №2 Владислав Рудик. Серед юнаків у своїх вікових групах перемогу святкували Денис Ма­рій, Павло Мельник та Андрій Стех­нович. Серед дівчат переможцями стали Евеліна Хайрова, Анастасія Левицька та Софія Оріхівська. Наймолодшим учасником турніру – Матвій Огоновський. Переможці та призери були нагороджені грамотами, а кращі юні шахісти – відзначені дипломами за волю до перемоги.

Учасники змагань та їх батьки висловлюють слова щирої подяки Стрийській шахово-шашковій фе­дерації та директору Стрийської СЗШ №6 Лідії Стасенко за допомогу в організації змагань, за якісно проведену роботу та суддівство.

Кiлькiсть переглядiв: 214