Проведення Всеукраїнського спортивно-масового заходу "Олімпійське лелеченя" у м. Стрию

22 березня на базі Стрийської дитячо-юнацької спортивної школи відбувся міський етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу "Олімпійське лелеченя" серед учнів ЗНЗ. Організатори змагань - відділ освіти та відділ молоді і спорту міської ради. У змаганнях взяли учнів 9 навчальних закладів міста. До складу кожної команди входили 12 учнів 12-14 років, з яких 6 хлопців та 6 дівчат. Команди змагались у трьох конкурсах: презентації команди із використанням олімпійської символіки, естафеті та вікторині на кращих знавців олімпійського руху.

До складу журі увійшли начальник відділу освіти Оксана Матвіїв, начальник відділу молоді та спорту Оксана Лесишин, головний спеціаліст відділу молоді та спорту Руслан Каліцун, завідувач методичним кабінетом відділу освіти Надія Пістун, методист відділу освіти Леся Романишин. Суддівство на естафеті забезпечили працівники спортивної школи: методист ДЮСШ Романа Маряк та тренери василь Бобик та Михайло Тимків.

Переможець та призери визначались у кожному із трьох конкурсів та в загальному заліку. Згідно із рішенням журі переможцем змагань стала команда Стрийської ЗШ №10, друге місце здобула команда НВК (гімназії), третє місце завоювала команда Стрийської ЗШ №8. Переможець та призери конкурсів і змагань були нагороджені грамотами, кубками та медалями.

Кiлькiсть переглядiв: 223