Змагання з технічної творчості молодших школярів м. Стрия

3 березня на базі Стрийської міської станції юних техніків відбулися міські змагання з технічної творчості молодших школярів. В них прийняли участь діти з усіх шкіл міста. Маленькі моделісти виготовляли сюжетну композицію "Моя вулиця" і розв'язували теоретичні завдання.

Дуже цікавим був майстер-клас по виготовленню журавлика, який провела Яворська Б.Б. Діти згадували і вибирали крилаті вислови Т.Шевченка та прикріплювали їх на крила птаха.

В особистій першості переможцями стали: 1 місце - Роїк Яна (ЗОШ №10), 2 місце - Гайовська Маргарита (ЗОШ №6), 3 місце - Ярич Василина (ЗОШ № 7). В командному заліку найсильнішою була команда ЗОШ №10, другою - команда ЗОШ № 1 та третє місце - ЗОШ № 7. Переможці приймуть участь в обласних змаганнях з початкового технічного моделювання.

Організатори змагань та школярі міста щиро вдячні меценатам за надану допомогу: Фірмі «УКРПОЛ» генеральний директор С.Ковальчук за надзвичайно цікаві та корисні призи, гуртовні «ТРІО» за організацію солодкого столу для учасників змагань.

Кiлькiсть переглядiв: 159