Стрийські поліцейські провели заняття з учнями НВК (гімназії)

Головне управління Національної поліції у Львівській області повідомляє, що аби застерегти дітей від небезпеки на дорозі працівники ювенальної превенції Стрийського відділу поліції нагадали школярикам основні правила безпечної поведінки.23 лютого до Стрийського відділу поліції завітали учні 3 класу школи–гімназії імені митрополита Андрея Шептицького. Зустріч з юними гостями провели працівники ювенальної превенції Лілія Дячишин та Надія Хомин.

«Безпека дорожнього руху залежить від вчинків кожної людини. Дітям дуже важливо вміти поводитися на вулиці, переходити дорогу і знати правила для пішоходів, а бути дисциплінованим пішоходом зовсім неважко. Слід запам’ятати основні правила: кожного разу перед виходом на проїжджу частину зупинитися, аби переконатися у відсутності автомобілів, не вибігати на проїзну частину, переходити дорогу по позначених пішохідних переходах або на зелений сигнал пішохідного світлофора. Якщо ж пішохідний перехід чи світлофо відсутні – вибрати таке місце переходу, звідки дорога добре проглядається з усіх сторін», – зазначила старший лейтенант поліції Лілія Дячишин.

Діти із задоволенням слухали також розповідь інспектора ювенальної превенції Надії Хомин та експерта-криміналіста Юрія Гориславського, роздивлялися валізу, з якою він виїжджає на місце вчинення кримінальних правпорушень, а також амуніцію та спецзасоби, які використовують поліцейські.

Ольга Марцинюк, Стрийський відділ поліції.

Кiлькiсть переглядiв: 230