У Стрию відбувся дитячий шаховий турнір до Дня Святого Миколая

16 грудня цього року у СЗШ №6 м. Стрия відбувся дитячий шаховий турнір, присвячений Дню Святого Миколая. Організатором заходу стала Стрийська районна шахова-шашкова федерація. У турнірі взяли участь 52 учасники зі Стрия, Дуліб, Станкова, Нежухова, Добрян, Лисович, Верхніх Дідушич, Угерська. Змагання проходили за швейцарською системою в 7 турів з контролем часу 10 хвилин плюс 5 секунд за хід кожному учаснику.

На відкритті змагань учасників привітали головний спеціаліст відділу молоді та спорту Стрийського міськвиконкому Руслан Каліцун, заслужені тренери України з шахів Олег та Наталія Музичуки, завуч Стрийської ЗОШ № 6 Галина Білецька та голова шахово-шашкової федерації Стрийщини Олександр Соловйов. Після спільного виконання Державного гімну України почалися шахові партії. Жеребкування та таблиця турніру висвітлювалися на великому екрані, що відбувалося на Стрийщині вперше.
На урочистому закритті змагань переможці та призери були нагороджені медалями, грамотами та подарунками. Окрім того, кожен учасник змагань отримав солодкий подарунок.

Кiлькiсть переглядiв: 263