Волонтер Корпусу Миру США у Стрийській СШ №4

У спеціалізовану школу №4 міста Стрия прибув цієї осені волонтер Корпусу Миру США Корі Александр Рітел зі штату Нью Йорк (місто Баффало).

Містер Рітел є молодий досвідчений волонтер 53 групи, котра цього року склала присягу у Києві. Ще навчаючись у католицькій школі Canisius High School, він допомагав як волонтер на будівництві дороги у Домініканській Республіці, а після отримання диплому бакалавра з економіки, політики та філософії, був волонтером у Швеції, працював у theAmerican Chamber of Commerce. У своїй рідній країні містер Рітел навчав іспаномовних дітей емігрантів англійської мови.

В Україні, перед тим як розпочати свою працю у ССШ № 4, Містер Рітел пройшов два місяці тренувального табору у Житомирі та після триденної конференції у Києві у супроводі вчителя-координатора Ольги Пастушкевич прибув до Стрия.

Вчителі та учні четвертої школи тепло прийняли містера Рітел. У навчальному закладі провели урочисту лінійку та святкові зустрічі з дітьми та педагогами у день його приїзду.

Уся шкільна родина ССШ №4 у передчутті нового цікавого досвіду від співпраці з американцем, адже Корі Александр Рітел проведе тут наступні два роки.

Кiлькiсть переглядiв: 360