Волейбол. Збірна ДЮСШ (Стрий) – переможець турніру

У спортивно-оздоровчому комплексі ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» у м. Трускавці відбувся чемпіонат Львівської області з волейболу серед дівчат 2005-2006р.н., які тренуються у дитячо-юнацьких спортивних школах Львівщини.

Цьогоріч у цьому турнірі взяли участь 9 команд: «Автомобіліст» (Львів), Дрогобич, Жидачів, Новий Розділ, Самбір, Старий Самбір, Стрий, Трускавець, Червоноград. За жеребом усі команди були розподілені на три групи, де переможці продовжували боротьбу за титул чемпіона Львівщини.

Честь Стрия захищали юні вихованці Стрийської ДЮСШ, які тренуються під керівництвом Миколи Столярського. Його підопічні попали у третю групу, де суперниками були збірні ДЮСШ (Червоноград) та ДЮСШ (Жидачів). Обох суперників юні стриянки здолали з сухим рахунком – 2:0. У фіналі збірна Стрийської ДЮСШ протистояла своїм опонентам з Нового Роздолу та Старого Самбору, які також були переможцями своїх груп. І знову, як і у групі, стриянки по черзі із однаковим рахунком – 2:0 перемогли збірні ДЮСШ (Новий Розділ) та ДЮСШ (Старий Самбір) і цілком закономірно стали чемпіонками Львівської області 2018 року. У складі збірної Стрия (на фото) «кували» перемогу Андріана Павлик (к), Божена Петриків, Юлія Іванус, Тетяна Бутитер, Яна Столярська, Кароліна Малетич, Анастасія Римарчук, Вікторія Марій. Вітаємо юних волейболісток Стрийської ДЮСШ міськвно та їх тренера – Миколу Столярського з черговою перемогою та бажаємо їм нових спортивних перемог та вершин.

Переможець та призери цьогорічного чемпіонату Львівщини були нагороджені грамотами. На разі стрийські волейболісти інтенсивно тренуються та готуються до нових стартів.

За матеріалами редакції газети "Фортуна"

Кiлькiсть переглядiв: 314