Освітянський міст Львівської СЗШ №55 та керівників ЗЗСО м. Стрия

29 жовтня 2018 року пройшов освітянський міст єднання директорів м. Стрия та педагогів школи № 55 м. Львова, в рамках обміну досвідом на тему: "Умови успішного впровадження НУШ та реформування освіти".

У часі зустрічі директори шкіл міста Стрия ознайомились із інноваційними педагогічними технологіями, які представили заступники директора школи № 55 міста Львова: М.Ховалко, М.Лакома, М.Кацюба, Н.Гарасим. Вчитель історії І.Галабут розповів про історію 55 школи, яка бере початок, як навчальний заклад, із ХІХ ст. Завідувач відділом освітніх технологій НМЦО Наталя Бідник зупинилася на інноваційних напрямках вивчення КПД в умовах реформування освіти і звичайно згадала про співпрацю Стрия і Львова, яка бере початок із зустрічі в 2017 році.

Директори шкіл нашого міста у свою чергу ділилися досвідом з питань "Інструменти фандрайзингу в освітньому середовищі". Вчитель початкових класів СЗШ № 5 ім. В. Стасюка Боженко Лідія провела майстер-клас із зав'язування української хустки, яка є не тільки окрасою, але й оберегом родини і дому. Начальник відділу освіти м. Стрия О. Матвіїв та зав.методкабінетом Н. Пістун висловили своє позитивне бачення у мостах єднання педагогів на шляху реформування освіти.

На завершення вчителька географії СЗШ № 55 Л.Припутень провела цікаву, змістовну екскурсію містом Львовом.

"Все тільки починається! Міст об'єднав однодумців, людей, які прагнуть змін. Тож велика вдячність директору школи І. Галушко, заст. директора М.Ховалко, М. Лакомі і всьому колективу 55 школи за теплу зустріч, за щирість спілкування, за креативність і творчість, за створену ауру добра і позитиву, яким був наповнений весь день єднання двох колективів освітян: педагогів СЗШ № 55 та директорів м іста Стрия", - ділиться враженнями на інтернет-сторінці директор СЗШ № 5 ім. В.Стасюка Марія Ярославівна Валовін.

Кiлькiсть переглядiв: 247