«В пошуках книги «Про права дитини»

Саме під такою назвою 27 червня в ДНЗ №11 міста Стрия відбулась фізкультурна розвага, яка була присвячена до Дня Конституції України.

Під час заходу діти розповідали про українські державні символи та їх значення, читали вірші, співали гімн та українські пісні, змагалися в естафетах. Команди малят були одягнуті в синій та жовтий одяг, наче символізуючи кольори українського прапору. В залі панувала весела, невимушена атмосфера. Лунало гучне скандування та плескання в долоньки. І не зважаючи на результат – перемагала дружба! Святкового настрою додавали синьо-жовті кульки, гармонійно вписуючись у тематично прибраний зал, посеред стіни якого красувався український прапор, герб нашої держави, гілочка калини та вишитий рушник.

Цікавим персонажем був Грицько, який перевіряв знання дітей про їхні права, навмисне даючи їм неправильні поради та підказки.

Розвагу провели з метою закріплення знань дітей про їхні права та обов’язки, вміння оцінювати стилі поведінки людей, розвитку спритності, швидкості та витривалості під час естафет.

Мета заходу була – виховання почуття власної гідності та любові до України.

Кiлькiсть переглядiв: 238